Podološki tretmani

Hvala Vam na ukazanom poverenju, budite sigurni da se obraćate timu koji se već tri decenije uspešno bavi estetskom medicinom.

U našim centrima protokol je sledeći:

1. Pregled
  • Neophodno je prvo obaviti podološki pregled skenerskopskim aparatom kojim lekar pod uvećanjem i do 650 puta može da utvrdi tip promene, koliko je duboko napredovala i na koji način tj. kojom podološkom procedurom je treba tretirati.
2. Tretman
  • Sledeći korak je primarna medicinska obrada koja obuhvata obradu dela nokta (kod gljivičnih noktiju ili urastanja) ili kože (kod bradavica, kurjeg oka i drugih podoloških problema na koži) koji je infekcijom zahvaćen.
3. Terapija
  • Nakon obrade se nastavlja sa svakodnevnim aktivnostima, nema perioda oporavka ili bolovanja. Dobićete uputstva za primenu lokalne, kućne terapije i dolazićete na redovne kontrolne medicinske obrade.
4. Kontrola
  • Koliko će kontrolnih tretmana biti potrebno zavisi od velikog broja faktora: koliko dugo traje problem, da li je bilo povrede samog matriksa nokta (ukoliko je problem na noktu), od imunog odgovora Vašeg organizma, koliko ćete biti dosledni u primeni terapije i mnogo drugih faktora.