Internet prodaja

Super Million Hair - pr...

Super Million Hair - prah 25 gr
Revolucionarni pristup u rešavanju problema proređene kose. Dermatološki ispitan, ne izaziva alergijske reakcije. Jako fine artificijalne vlasi usitnjene na 0.3-0.5 mm, tako da su vlakna nežna, lagana, maksimalno prirodna i bezopasna. Preparat je u vidu velikog broja sitnih dlačica (koje izgledaju kao prah) koje se uz pomoć elektrostatičih veza vezuju za Vašu kosu i daju efekat guste kose. Proizvod se nanosi na suvu i čistu kosu, formira se frizura i nanosi preparat. Kada ste zadovoljni efektom neophodno je naneti fiksator u vidu spreja. Efekat traje do prvog sledećeg pranja.

6110.00 RSD

Super Million Hair - pr...

Super Million Hair - prah 15 gr
"Revolucionarni pristup u rešavanju problema proređene kose. Dermatološki ispitan, ne izaziva alergijske reakcije. Jako fine artificijalne vlasi usitnjene na 0.3-0.5 mm, tako da su vlakna nežna, lagana, maksimalno prirodna i bezopasna. Preparat je u vidu velikog broja sitnih dlačica (koje izgledaju kao prah) koje se uz pomoć elektrostatičih veza vezuju za Vašu kosu i daju efekat guste kose. Proizvod se nanosi na suvu i čistu kosu, formira se frizura i nanosi preparat. Kada ste zadovoljni efektom neophodno je naneti fiksator u vidu spreja. Efekat traje do prvog sledećeg pranja.

4880.00 RSD

Super Million Hair - pr...

Super Million Hair - prah 10 gr
"Revolucionarni pristup u rešavanju problema proređene kose. Dermatološki ispitan, ne izaziva alergijske reakcije. Jako fine artificijalne vlasi usitnjene na 0.3-0.5 mm, tako da su vlakna nežna, lagana, maksimalno prirodna i bezopasna. Preparat je u vidu velikog broja sitnih dlačica (koje izgledaju kao prah) koje se uz pomoć elektrostatičih veza vezuju za Vašu kosu i daju efekat guste kose. Proizvod se nanosi na suvu i čistu kosu, formira se frizura i nanosi preparat. Kada ste zadovoljni efektom neophodno je naneti fiksator u vidu spreja. Efekat traje do prvog sledećeg pranja. "

3670.00 RSD

Youthair bez olovo acet...

Youthair bez olovo acetata
REŠITE SE SEDE KOSE NA PRIRODAN NAČIN! Preparat YOUTHAIR je preparat za repigmentaciju kose, koji postepeno, na prirodan način vraća kosi boju za 7-14 dana. Ne sadrži olovo acetat, boje ni vodonik peroksid što ga čini neškodljivim po zdravlje. Zahvaljujući sastavu preparata, tačnije prisustvu serenoe, đumbira, retinola, vitamina A i C, palmitata i kondicionera YOUTHAIR možemo posmatrati kao preparat koji neguje vlas, a ujedno joj vraća prirodnu boju.

1800.00 RSD

Šampon Axil Biocur – En...

Šampon Axil Biocur – Energizer
Šampon sa stimulativnim efektom, za tretman kose u borbi protiv opadanja. Intenzivan tretman na bazi vitamina B6-pantenol, B6-bedoksin, proteina, kolagena, biljnih ekstrakta maslačka, hajdučke trave, cikorije, 20 aminokiselina, mentola i minerala (magnezijuma). Način upotrebe je individualan i savetovan od lakara Dr VAIS tima.

1710.00 RSD

Axil Biocur - Fresh šam...

Axil Biocur - Fresh šampon
Šampon za superintenzivni tretman protiv opadanja kose i peruti. Zahvaljujući prirodnim ekstraktima alge Auxine tricogene, majčine dušice, salicilne kiseline, koji sprečavaju nastanak peruti, pojačanog taloženja sebuma, održava se i optimalni ph kože. Stimulišu mikrocirkulaciju, a mentol, sa druge strane, daje kosi divan osećaj čistoće i svežine. Način upotrebe je individualan i savetovan od strane lekara Dr VAIS tima.

1710.00 RSD

Axil Biocur - Fresh ton...

Axil Biocur - Fresh tonik
Losion namenjen za superintenzivni tretman protiv opadanja kose i peruti. Zahvaljujući prirodnim ekstraktima Auxine tricogene, thymus vulgaris, salicilne kiseline , sprečavaju nastanak peruti, pojačanog taloženja sebuma, održavajući optimalni pH kože. Stimuliše mikrocirkulaciju, a mentol, sa druge strane, daje kosi divan osećaj čistoće i svežine. Način upotrebe je individualan i savetovan od strane lekara Dr VAIS tima.

2450.00 RSD

Ampula Axil Biocur

Ampula Axil Biocur
Intenzivan tretman na bazi vitamina B6-pantenol, B6-bedoksin, proteina, kolagena, biljnih ekstrakta maslačka, hajdučke trave, cikorije, 20 aminokiselina, mentola, minerala (magnezijuma) i dr. supstanci, koje lako i efikasno stižu do korena dlake. Način upotrebe je individualan i savetovan od strane lekara Dr VAIS tima.

370.00 RSD

Šampon Aux. Tric. Ex. f...

Šampon Aux. Tric. Ex. forte Serenoa
Šampon za superintenzivni tretman protiv opadanja kose sa snažnom stimulacijom folikula dlake, ekstraktom alge auxine tricogene, ekstraktom biljke krstovnik - snažnog stimulatora ponovnog rasta kose, maslačka, hajdučke trave, pšenice i vitaminskim kompleksom B5, B6 i vitamina E. Način upotrebe je individualan i savetovan od strane lekara Dr VAIS tima.

1840.00 RSD

Bio Staminal šampon za...

Bio Staminal šampon za muškarce protiv opadanja kose
Šampon koji se koristi za tretman u prevenciji protiv opadanja kose. Poseduje detoksifikaciono dejstvo, sa formulom za obnavljanje prirodnih vlasi kose. Koristi se pre upotrebe Bio Staminal ampula, protiv opadanja kose. Uz pomoć ekstrakta ulja čajevca, antibakterijskim dejstvom čisti teme glave. Matične ćelije iz biljaka odlažu starenje folikula dlake, sa sposobnošću podmlađivanja istih. Ekstrakt serenoe (palme) podstiče rast zdrave kose. Sadrži nežnu formulu bez parabena. Način upotrebe je individualan i savetovan od strane lekara Dr VAIS tima.

1840.00 RSD

Bio Staminal ampule pro...

Bio Staminal ampule protiv opadanja za muškarce
Ampule se koriste kao pomoć u prevenciji od opadanja kose, sa balansirajućim i pročiščavajućim delovanjem. Uz pomoć matičnih ćelija iz biljaka, ekstrakta limuna, kestena i žalfije ove ampule stvaraju pogodno okruženje za rast kose, dok ekstrakt palme pojačava sintezu proteina ojačavajući vlakna kose. Matične ćelije iz biljaka odlažu process starenja folikula, dok kofein deluje kao moćan stimulans za rast kose. Takođe, Biotin, poznatiji kao vitamin H, zajedno sa ekstraktom Ginsenga, čudesnog korena, podstiču zdrav i jak rast kose, dok esencijalno ulje dobijeno od ulja čajevca ima antibakterijsko dejstvo. Način upotrebe je individualan i savetovan od strane lekara Dr VAIS tima.

610.00 RSD

Bio Staminal šampon za...

Bio Staminal šampon za žene
Šampon namenjen za detoksifikaciju, sa formulom za obnavljanje prirodnog stanja vlasi i kose. Koristi se pre tretmana sa Bio Staminal ampulama za sprečavanje gubitka kose. Šampon čisti teme glave i kosu, uz pomoć antibakterijskog delovanja ulja čajevca. Matične ćelije iz biljaka odlažu starenje folikula i pomažu pri podmlađivanju ćelija. Keratin obnavlja i učvršćuje kosu, čak i kod farbane kose, a vitamin H stimuliše rast zdrave kose. Sadrži nežnu formulu bez parabena. Način upotrebe je individualan i savetovan od strane lekara Dr VAIS tima.

1840.00 RSD

Bio Staminal amp. proti...

Bio Staminal amp. protiv opadanja kose za žene
Ampule koje u sebi sadrže matične ćelije biljaka, koriste za intenzivni tretman pri prevenciji kod gubitka kose, prilikom čijeg delovanja one učvršćuju i obnavljaju kosu. Obogaćene su keratinom i vitaminom H. Sprečavaju gubitak kose balansirajućim i prečišćavajućim delovanjem. One stvaraju pogodne uslove na vlasištu, za rast kose, čak i pri farbanoj kosi. Matične ćelije iz biljaka odlažu starenje folikula dlake, dok kofein utiče kao moćan stimulans za rast kose. Vitamin H pomaže u jačanju korteksa kose, stimulišući zdrav i snažan rast. Obogaćene su esencijalnim uljem čajevca sa antibakterijskim svojstvima. Način upotrebe je individualan i savetovan od strane lekara Dr VAIS tima.

610.00 RSD

Bio Staminal šampon pro...

Bio Staminal šampon protiv peruti
Šampon za sprečavanje pojave peruti na koži glave. Sadrži sprecifične antimikrobne sastojke koji umiruju teme glave i hidratanti glicerin. Ulje čajevca deluje kao prirodni antibakterijski sastojak. Matične ćelije iz biljaka odlažu starenje folikula dlake i podmlađuju ćelije kože, dok ekstrakt koprive ima prečiščavajuće dejstvo. Sadrži nežnu formulu bez parabena. Način upotrebe je individualan i savetovan od strane lekara Dr VAIS tima.

1840.00 RSD

Bio Staminal ampula pro...

Bio Staminal ampula protiv peruti
Ampule koje u sebi sadrže matične ćelije biljaka, obogaćene ekstraktom koprive i uljem čajevca. Namenjene su tretmanu kose protiv peruti jer deluje ciljano na način tako da upotpunjuje delovanje Bio Staminal šampona protiv peruti. Sadrži hidrolizovane kolagene i matične ćelije biljaka koje jačaju kožnu odbranu, dok ekstrakti papaje i koprive vrše dermo-prečišćavajuće dejstvo sa pilingom. Sojini proteini su bogati biljnim aminokiselinama koje kosi garantuju snagu i negu koja vraća energiju. Način upotrebe je individualan i savetovan od strane lekara Dr VAIS tima.

610.00 RSD

Bio Staminal šampon za...

Bio Staminal šampon za regulaciju sebuma, sa matičnim ćelijama iz biljaka
Bio Staminal sebum regulating shampoo, with plant stem cells

1840.00 RSD

Bio Staminal ampule za...

Bio Staminal ampule za regulaciju sebuma
Ampule sa matičnim ćelijama iz biljaka, obogaćene ekstraktom limuna i ulja čajevca. Koriste se za kozmetički tretman sa efektom uravnoteženja sebuma sa ekstraktom koprive. Sadrže i ekstrakt timijana sa balzamičnim i anti-svrbežnim delovanjem, dok ekstrakt konjskog kestena, matične ćelije biljke i ekstrakt žalfije imaju izrazito balansirajuće dejstvo. Prirodni mentol daje osećaj svežine koži, dok ekstrakt limuna efikasno sakuplja sebum. Način upotrebe je individualan i savetovan od strane lekara Dr VAIS tima.

610.00 RSD

Bio Staminal losion za...

Bio Staminal losion za detoksikaciju kose
Stimulativni losion za kosu, sa prečišćavajućim, detoksikacijskim i stimulativnim dejstvom, sa ekstraktom koprive, kofeina i alge Auxine tricogene, koji se koristi zajedno sa Bio Staminal ampulama i šamponom. Odličan je dodatak u prevenciji gubitka kose i sadrži ulje čajevca i melatonin koji deluju antibakterijski, takođe sadrži i snažan antioksidant, koji direktno deluje na aktivne ćelije folikula dlake sa zaštitnim delovanjem. Način upotrebe je individualan i savetovan od strane lekara Dr VAIS tima.

3570.00 RSD

Šampon Embrioni Ricci d...

Šampon Embrioni Ricci di Mare
Šampon na bazi gonadotropnog ekstrakta morskih ježeva, čije je primarno jako regenerativno dejstvo na folikul dlake, sa ciljem smanjenja opadanje kose, a sa sekundarnim efektom protiv stvaranja peruti. Način upotrebe je individualan i savetovan od strane lekara Dr VAIS tima.

1590.00 RSD

Ampula Embrioni Ricci d...

Ampula Embrioni Ricci di Mare
Ampula na bazi gonadotropnog ekstrakta morskih ježeva koja ima primarno jako regenerativno dejstvo na folikul dlake smanjujući opadanje kose sa sekundarnim efektom protiv stvaranja peruti. Upotreba ove ampule preporučuje se nakon tretmana kose šamponom Embrioni Ricci di Mare. Način upotrebe je individualan i savetovan od strane lekara Dr VAIS tima.

610.00 RSD

Šampon Pappa Reale

Šampon Pappa Reale
Šampon koji sadrži matični mleč i zajedno sa žen-šenom i papajom čine jake regenerativne supstance koje smanjuju opadanje kose štiteći germinativu papilu od starenja. Formula na bazi prirodnih aktivnih supstanci i proteina obezbeđuje revitalizaciju oštećene kose i restruktuiranje dlake.Način upotrebe je individualan i savetovan od strane lekara Dr VAIS tima.

1220.00 RSD

Ampula Pappa Reale

Ampula Pappa Reale
"Ampula koja sadrži matični mleč i zajedno sa žen-šenom i papajom čine jake regenerativne supstance koje smanjuju opadanje kose štiteći germinativu papilu od starenja. Formula na bazi prirodnih aktivnih supstanci i proteina obezbeđuje revitalizaciju oštećene kose i restruktuiranje dlake. Preporučena upotreba ampule, radi potpunog efekta tretmana kose, je nakon pranja šamponom Pappa Reale. Način upotrebe je individualan i savetovan od strane lekara Dr VAIS tima"

370.00 RSD

Šampon Placenta vegetal...

Šampon Placenta vegetale + papaya
Šampon sadrži biljni placentarni protein, koji ima jako revitalizujuće dejstvo izazivajući ćelijsku aktivaciju na nivou folikula dlake i dermisa, a isto tako ispoljava i seburegulatorni efekat. Prisustvo keratina i glicerina omogućava kosi da duže zadrži formu.Način upotrebe je individualan i savetovan od strane lekara Dr VAIS tima

1220.00 RSD

Ampula Placenta vegetal...

Ampula Placenta vegetale + placenta
Ampula sadrži biljni placentarni protein, koji ima jako revitalizujuće dejstvo izazivajući ćelijsku aktivaciju na nivou folikula dlake i dermisa, a isto tako ispoljava i seburegulatorni efekat. Prisustvo keratina i glicerina omogućava kosi da duže zadrži formu. Idealnu negu kose čine kombinacija upotrebe Placenta šampona i ampule. Način upotrebe je individualan i savetovan od strane lekara Dr VAIS tima

320.00 RSD

Šampon Dermo Dan

Šampon Dermo Dan
Šampon protiv peruti sa ph 5.2, baziran je na piroctone olaminu, koji u kiseloj sredini deluje antifungicidno, antibakterijski i protiv stvaranja peruti (posebno masne). Daje optimalni higijenski efekat koji omogućava kosi da ostane sjajna, negovana i čista. Način upotrebe je individualan i savetovan od strane lekara Dr VAIS tima.

1470.00 RSD

Šampon SeboClean

Šampon SeboClean
Šampon za masnu kosu sa ekstraktima ananasa, limuna i dinje, vitaminom C i proteinima pšeničnog zrna. Šampon je namenjen za reitalizaciju i remineralizaciju masne kose. Ima ph 5.6, pa je u kiseloj sredini idealan za održavanje odbrambenih mehanizama kapilicijuma. Način upotrebe je individualan i savetovan od strane lekara Dr VAIS tima.

1470.00 RSD

Ampula Ortica
 

Ampula Ortica
Ampula koja se koristi kao stimulator rasta kose, jer sadrži u sebi koprivu, koja je bogata mineralima i vitamina, poboljšava lokalnu cirkulaciju i deluje protiv mašćenja kose. U sastavu ampule ima i majčine dušice, divljeg kestena, žalfije, ruzmarina, mentola i kamfora. Način upotrebe je individualan i savetovan od strane lekara Dr VAIS tima.

320.00 RSD

Šampon Semi di lino

Šampon Semi di lino
Šampon sa prirodnim koncentratom koji je sposoban da regeneriše, restruktuiše i ponovo ojača dlaku dajući joj volumen i sjaj zahvaljujući mnogobrojnim esencijalnim uljima: laneno, kamilica, ricinusovo, avokadovo, ekstrakti soje i žitarice, kao i hidrosolubilni vitamini B5 i B6. Ova kombinacija ulja stvara savršenu hidrolipidnu ravnotežu kože glave i same dlake. Način upotrebe je individualan i savetovan od strane lekara Dr VAIS tima.

1220.00 RSD

Ampula Olio di Semi di...

Ampula Olio di Semi di Lino
Prirodni koncentrat sadržan u ovoj ampuli sposoban je da regeneriše, restruktuiše i ponovo ojača dlaku dajući joj volumen i sjaj zahvaljujući mnogobrojnim esencijalnim uljima: laneno, kamilica, ricinusovo, avokadovo, ekstrakti soje i žitarice, kao i hidrosolubilni vitamini B5 i B6. Ova kombinacija ulja stvara savršenu hidrolipidnu ravnotežu kože glave i same dlake. Idealni tretman regenracije kose postiže se kombinacijom upotrebe ampule i šampona Semi di Lino. Način upotrebe je individualan i savetovan od strane lekara Dr VAIS tima.

320.00 RSD

Šampon Beta Carotene e...

Šampon Beta Carotene e Colagene
Kombinacija beta karotena sa ekstraktima šargarepe, vitamina B5, B6 i kolagena je nezamenjiva za revitalizaciju i rehidrataciju beživotne i isušene dlake jer reguliše ph vrednost i zadržava neophodnu količinu vlage u strukturi dlake. Kosi daje sjaj, olakšava češljanje i feniranje kose. U kombinaciji sa Beta Carotene e Colagen ampulama upotpunjuje, neguje i čuva lepotu Vaše kose. Način upotrebe je individualan i savetovan od strane lekara Dr VAIS tima.

1220.00 RSD

Piling za kožu glave

Piling za kožu glave
Preparat sa formulom biološkog pilinga namenjen za uklanjanje naslaga ljuspica, peruti i viška sebuma sa kože glave, ostavljajući iza sebe čistu kožu, kako bi se omogućio normalan tok rasta vlasi iz svojih folikula. U kombinaciji sa šamponom Auxidil Tricoattivo Extra forte čine idealni savez za čistu i negovanu kosu. Način upotrebe je individualan i savetovan od strane lekara Dr VAIS tima.

2450.00 RSD

Morski kolagen
 

Morski kolagen
Proizvod koji se koristi u cilju sprečavanja nastanka i lečenja bora, duboko prodire u kožu, radi održavanja volumena kože lica. Idealan je za učvršćivanje kože vrata. Može se efikasno koristiti i kao podloga za šminkanje. Način upotrebe je individualan i savetovan od strane lekara Dr VAIS tima.

1220.00 RSD

Vitamin E
 

Vitamin E
Tečni vitamin E. On obezbeđuje koži vlažnost, osvežava je i zateže kožu. Idealan je za učvršćivanje kože vrata. Može se efikasno koristiti i kao podloga za šminkanje. Potrebno je nanositi nekoliko kapi proizvoda jednom dnevno, izbegavajući područje oko očiju. Način upotrebe je individualan i savetovan od strane lekara Dr VAIS tima.

610.00 RSD

Spirularin HS krema – p...

Spirularin HS krema – protiv herpesa
Krema pruža prirodno efikasnu akutnu negu ili proaktivnu zaštitu od herpesa. Ekstrakt mikroalge Spiraline stvara zaštitni sloj preko ćelija kože za klinički dokazanu antivirusnu, antifungalnu i antibakterijsku zaštitu, kao i svojstva regeneracije ćelija. Sprečava sekundarne bakterijske infekcije od pogoršanja plikova, dok ćelijska regenerativna svojstva ubrzavaju njegovo zarastanje. Sadrži ulje jojobe i ši puter, za negu usana koji hidriraju i pomažu u obnavljanju njihove prirodne zaštitne barijere. Krema sadrži faktor zaštite od sunca (SPF-15), kako bi se smanjio rizik od jednog od najčešćih pokretača herpesa na usnama: izlaganje UV zračenju.

2500.00 RSD

Spirularin sprej za nok...

Spirularin sprej za nokte
Izgled, oblik rasta i struktura noktiju mogu mnogo da kažu o opštem zdravstvenom stanju. Ako je narušena prirodna zaštitna barijera, bakterije, gljivice ili klice mogu prodreti. Gljivične bolesti su među najčešćim problemima noktiju. Patentirani aktivni sastojak mikroalge Spiraline pruža antimikrobnu zaštitu u nezi noktiju. Sastojci poput veštičjeg lešnika, ulja jojobe i avokada pružaju suvim ili ispucanim noktima neophodnu vlagu i negu. Kao sprej, jednostavan za nanošenje čak i za ljude ograničene pokretljivosti.

2790.00 RSD

Spirularin gel za stopa...

Spirularin gel za stopala
Gel ima sposobnost da regeneriše kožu i štiti od bakterija i klica uz pomoć ekstrakta mikroalgi Spiralin u dvostrukoj koncentraciji. Pruža posebnu negu Vašoj koži i stopalima i osećaj meke kože. Sadrži formulu bez parabena, bez sintetičkih mirisa ili okluzivnih ulja. Pogodno i za dijabetičare!

1600.00 RSD

Spirularin serum za nok...

Spirularin serum za nokte (NS serum)
Za negu i regeneraciju oštećenih noktiju. Nokti ostaju lepi i glatki sve dok se u noktima i okolnim strukturama kože čuva dovoljno vlage koja pomaže imunološkoj odbrani da se zaštiti od mikroorganizama kao što su gljivice i bakterije. Ovo je karakteristično za ispravnu funkciju kožne barijere. Ova kožna barijera slabi u prisustvu dijabetesa, povreda i uopšte sa „starenjem“. Nokti se isušuju i skloniji su infekcijama. Za negu i regeneraciju oštećenih noktiju. Nokti ostaju lepi i glatki sve dok se u noktima i okolnim strukturama kože čuva dovoljno vlage koja pomaže imunološkoj odbrani da se zaštiti od mikroorganizama kao što su gljivice i bakterije. Ovo je karakteristično za ispravnu funkciju kožne barijere. Ova kožna barijera slabi u prisustvu dijabetesa, povreda i uopšte sa „starenjem“. Nokti se isušuju i skloniji su infekcijama. Nega sa serumom za nokte uključuje visokokvalitetne hidratantne i negujuće sastojke kao što su hamamelis, betain biljnog porekla, ulje jojobe i koren sladića.

2500.00 RSD

Spirularin Mousse – Pen...

Spirularin Mousse – Pena za negu kože sa dvostrukom aktivnom zaštitom mikroalgi i 10% uree
Pena ima sposobnost da regeneriše kožu i štiti od bakterija i klica uz pomoć ekstrakta mikroalgi Spiraline u dvostrukoj koncentraciji. Pruža posebnu negu Vašoj koži i stopalima i osećaj meke kože. Sadrži formulu bez parabena, bez sintetičkih mirisa ili okluzivnih ulja. Pogodno i za dijabetičare!

1990.00 RSD

Spirularin krema za isp...

Spirularin krema za ispucale pete – sa efektom grejanja
Krema kombinuje intenzivna hidratantna i hranljiva svojstva uree, snežne pečurke, ekstrakta kore magnolije i organskog kokosovog ulja, sa antimikrobnom zaštitom Spiraline za zaštitu ispucale kože od infekcija. Ćelijsko regenerativno dejstvo ekstrakta mikroalge Spiraline ubrzava zarastanje, dok urea nežno ljušti suvu, perutavu i nažuljanu kožu. Dešava se stabilizacija kožne barijere koja je jako suva i ispucala. Napomena za dijabetičare: Kremu nanositi isključivo na zadebljanu kožu.

1990.00 RSD

Spirularin VS krema (Ve...

Spirularin VS krema (Verruca Sensitive) – za kožu podložnu bradavicama
Sa Spirularin VS kremom i negujućim sastojcima poput ulja suncokreta, ekstrakta kore vrbe i cinka, smanjuje se rizik od nastanka bradavica. Ova krema sadrži aktivni ekstrakt iz mikroalge Spiruline. Pored niza korisnih negujućih, zaštitnih i regenerativnih svojstava, Spirularin VS ima i zaštitno antivirusno dejstvo. Molekuli glukoze pokrivaju zdrave ćelije kože nekom vrstom ‘zaštitnog filma’, koji sprečava ulazak virusa u zdrave ćelije. Redovnom primenom, neinficirane ćelije su zaštićene sve dok sve zaražene ćelije ne nestanu zbog prirodnog regenerativnog efekta kože ili dok svi spoljni rizici od zaraze ne prestanu da postoje. Nije preporučljivo za decu mlađu od 3 godine.

2500.00 RSD

Skinicer Repair krema z...

Skinicer Repair krema za lice – za suvu kožu
Repair Cream je specijalni proizvod za negu kože koji sadrži aktivni ekstrakt mikroalgi Spiraline za kombinovanu kožu i prilično suvu kožu, odnosno tipove kože koji su češći kod odraslih i osoba sa zrelijom osetljivom kožom. Pored antibakterijskih i ćelijskih regenerativnih svojstava stimuliše se stvaranje kolagena pomoću Spiralina, gde takođe igra vitalnu ulogu u ovim tipovima kože.

3890.00 RSD

Skinicer Repair serum z...

Skinicer Repair serum za lice - za masnu kožu
Repair serum je specijalni proizvod za negu kože koji sadrži patentirani aktivni ekstrakt mikroalgi, Spiralin za problematičnu kožu koja je masna, što je češće kod tinejdžera i mladih odraslih osoba. Kreće se od fleka do upaljenih delova kože (papule i pustule). Spiralin podstiče regeneraciju kože svojim različitim antibakterijskim svojstvima i svojstvima regeneracije ćelija. Kompleks betaina daje vlagu ovom tipu kože, dok je procenat ulja u ovoj formulaciji veoma mali (<10%). Serum ne sadrži sintetičke konzervanse, silikone i sastojke na bazi mineralnih ulja.

3890.00 RSD

Skinicer Sedative šampo...

Skinicer Sedative šampon sa mikroalgama za aktivnu zaštitu iritiranog skalpa
Sedativ šampon, kao glavni sastojak u sebi sadrži aktivni ekstrakt mikroalge Spiraline, koji efektivno potiskuje bakterije odgovorne za svrab i podstiče regenerativne procese kože glave. Pantenol i ekstrakt kamilice pružaju umirujući efekat. Kompleks betaina dodatno snabdeva vlagom često previše suvu kožu glave. Ekstrakt kore vrbe podstiče nežno uklanjanje peruti. Pšenični proteini daju glatkoću i sjaj kosi.

1760.00 RSD