O nama

Tri decenije Dr VAIS tim “raste” kako brojem saradnika tako i znanjem.
Tri decenije učimo, menjamo se, usavršavamo, ali ono što se nije promenilo su naša vizija i naša misija. Naši napori su usmereni ne samo ka lečenju, već i preventivi i očuvanju zdravlja stopala, kože lica i tela, kao i unapređenju i očuvanju zdravlja kose.

Pre 3 decenije postavili smo sebi 3 cilja:

  • ZDRAVA KOŽA STOPALA I NOKTI ZA SVE
  • ZDRAVA GUSTA KOSA ZA SVE
  • ZDRAVA I BLISTAVA KOŽA ZA SVE

Vrednosti kojima se vodimo

Posvećenost klijentu!

Zdravlje ima neprocenjivu vrednost. Kada je svakodnevni životni ritam ugrožen i izmenjen najmanjim bolnim stanjem tada je posebno bitno da nam neko posveti pažnju i pruži najsavremeniju i adekvatnu negu. Profesionalni moto svakog člana Dr VAIS tima je: „Što brže i što bezbolnije pomoći pacijentu i poboljšati kvalitet njegovog života.“

Uzajamno poverenje!

Dr VAIS tim na prvo mesto stavlja potrebe pacijenata što uz neograničenu ljubav prema poslu kojim se bavimo često dovodi do toga da klijenti postanu naši prijatelji. Prijatna atmosfera, individualni, sveobuhvatni pristup pacijentima i iskrena briga omogućava našim pacijentima da neprijatne trenutke savladaju što bezbrižnije. Na taj način stvaramo snažan lanac uzajamnog poverenja sa našim pacijentima.

Stalno usavršavanje!

Dr VAIS tim čine lekari i zdravstveni radnici kojima ljubav prema poslu nameće tempo konstantnog usavršavanja kako učestvovanjem na akreditovanim kongresima tako i praćenjem najsavremenijih trendova u oblastima medicine kojima se bavimo.

  • Tri decenije postojimo zbog i radi Vas
  • Hvala na bezrezervnom poverenju!
  • Svakodnevno se trudimo da ga opravdamo


Naši centri

Beograd

U zelenoj oazi na Dedinju, prekoputa Vojne akademije, u ulici Veljka Lukića Kurjaka 8b nalazi se Dr VAIS centar.

Niš

Prekoputa Svetosavskog parka dočekuje Vas niški deo Dr VAIS tima u ulici Branka Krsmanovića 43.

Skoplje

Makedonski deo Dr VAIS tima očekuje Vas u ulici Majke Tereze 60.