Dr VAIS centri u Beogradu, Nišu i Skoplju nude pacijentima najsavremeniji antiejdžing tretman koji kombinuje najbolja svojstva mezoterapije, hijaluronskih filera i prirodnog botoksa. Upotreba različitih kombinacija koktela u špricu iskusnog lekara čini mala čuda koja dovode vaše lice u tako željenu harmoniju.

Priprema kože za mezolift.

Nakon preciznog utvrđivanja stanja kože skenerskop aparatom, lekari se odlučuju za vrstu i dinamiku sprovođenja tretmana za podmlađivanje kože. U dijagnostici je neophodno isključiti latentne inflamacije, gljivične, bakterijske i virusne infekcije kože, psorijazu, tumore kože i druga oboljenja koja bi bila kontraindikovana u sprovođenju mezolift tretmana. Takođe se lekar odlučuje za vrstu higijenskostimulativnog tretmana koji će biti svojevrsna priprema za mezolift. U tim tretmanima akcenat treba staviti na ultrazvučni, biološki, enzimski ili mehanički piling, koji će ukloniti rožasti sloj kože i omogućiti bolju penetraciju mezokoktela, a stimulacijom mikrocirkulacije omogućiti bolju apsorpciju.

mezolift 01

Kako izgleda tretman?

Tretman obuhvata potkožno aplikovanje koktela bogatih hijaluronskom kiselinom, glicerolom, peptidima, aminokiselinama, vitaminima i mnogobrojnim antioksidansima. Takođe, postoji mogućnost fiksiranja bora specijalno dizajniranim koktelom koji sinergijom više prirodnih supstanci imitira dejstvo botoksa, pa je zato i nazvan prirodni botoks.

Za koje indikacije se primenjuje?

Indikacije za primenu ovakvih vrsta tretmana su opuštena koža na liniji vilice, plitke i duboke bore na čelu, oko očiju i usana. Već nakon jednog tretmana dolazi do obnavljanja kože na ćelijskom nivou, vraća se izgubljena hidratacija, tonus i jedrina kože, ona postaje podmlađena, zategnuta, a bore neprimetne.

mezolift 02

Šta posle mezolifta?

Fizikalna terapija plavom svetlošću LED lampe omogućava da neželjeni efekti u vidu crvenila, koji se javljaju neposredno nakon tretmana, budu minimalni kako bi se klijent odmah posle tretmana vratio svakodnevnim aktivnostima.

mezolift 03

FaLang translation system by Faboba