Tim firme CompanyWall Business je Salonu lepote Aleksandra dodelio najvišu bonitetnu ocenu za uspešno poslovanje u 2017. godini.

01 - 04.06 2017. godine u hotelu Mediteran u Bečićima, održan je drugi antiejdžing kongres, u organizaciji Udruženja dermatovenerologa Crne Gore. Na kongresu su učestvovali internacionalni predavači koji su prezentovali radove iz svoje prakse na polju estetske medicine.

Predavanja o upotrebi botulin toksina u estetskoj medicini, podmlađivanju šake i peroorbitalne regije filerima, kao i predavanja o značaju holističkog pristupa pacijentu u proceni intenziteta estetskih korekcija, privukla su veliki broj slušalaca.

Dr VAIS tim je posetio 50. jubilarno izdanje COSMOPROF WORLDWIDE-a, najveće svetske međunarodne zajednice lepote koja okuplja poznate kompanije iz frizerske i kozmetičke profesije, industrije parfema, salona lepote, industriju pakovanja, beauty proizvoda kao i SPA industriju. COSMOPROF, Bolonja je jedan od vodećih događaja širom sveta iz sektora za profesionalnu lepotu, međunarodnu platformu za kozmetiku i wellness industriju. Posetioci sajma su se mogli upoznati sa najnovijim svetskim trendovima, novim proizvodima, najsavremenijom opremom za frizere, beauty salone, spa i wellness centrima i najnovijim dostignućima i tehnikama masaže.

VIII ASKED Beograd  09.-10.12. 2016.godine

Lekari Dr VAIS centara su se rado odazvali kao i uvek do tada okupljanju nejeminentnijih dermatologa i lekara estetičara.

Asocijacija Srpske Kozmetske i Estetske Dermatologije – ASKED

Team building Dr VAIS Skopje - DREAM TEAM 2016.

Tradicionalno otvaranje nove ski sezone 2016/2017. na Kopaoniku, planirano je za period od 8. do 11. decembra 2016. Godine.

Dr VAIS dream team Beograd i Niš - Ski Opening Kopaonik 2016.

Unija zanatlija i preduzetnika regiona Južne Srbije je Dr Vesni A.Ignjatović-Stojiljković - Dr VAIS, dodelila Zlatnu plaketu za izuzetan doprinos i afirmaciju privrede i zanatstva u 2016.

Dr Marija Grujić je na ovom Kongresu održala predavanje: "Mezoterapija kose", ispred Dr VAIS centara, i odgovarala na pitanja prisutnih.

 

U cilju promocije preduzetništva i podrške razvoja malih i srednjih preduzeća, a u okviru Evropske nedelje preduzetništva - SME Week, Centar za žensko preduzetništvo Teodora i Koordinacioni odbor za žensko preduzetništvo Regionalne Privredne Komore (RPK) Niš i Udruženje poslovnih žena organizovali su poslovni skup: Put do uspeha-žene u biznisu, 23.11.2016. u sedištu RPK Niš. predstavnice Dr VAIS centra su prisustvovale i ovom kao i prethodnim sastancima ovog tipa.

Basket turnir humanitarnog karaktera pod sloganom “Ja se borim” je organizovan 27., a finalne utakmice 28. avgusta u Nišu. Cilj turnira je pomoć za dogradnju hemato-onkološkog odeljenja u Nišu, pomoć oboleloj deci od raka kao i stimulacija i popularizacija ovog sporta među mladima. Dr VAIS centar se i ovog puta odazvao humanitarnom pozivu sa ekipom mladih košarkaša - juniora, na koje smo danas ponosni!

Dr VAIS maratonci u konkurenciji od 300 učesnika na Kotorskom maratonu zauzeli 3. i 4. mesto ! BRAVO MOMCI !!!
BRAVO DARIO !
BRAVO IGORE !
Во конкуренција на околу 300 атлетичари од околу десет земји од регионот, нашиот најнадежен атлетичар на средни и на долги патеки, 18-годишниот Дарио Ивановски од АК „Работнички“, на својот дебитантски настап во оваа дисциплина, го освои одличното 3. место. Игор Јакимовски, пак, од истиот клуб, стигна до четвртата позиција.

Dr VAIS na seminarot "PRAKTICEN PRISTAP ZA MARKETING I POZICIONIRANJE NA PAZAROT"

Др ВАИС заедно со Амбасадата на Република Србија земаа учество на Меѓународниот хуманитарен БАЗАР одржан овој викенд. Собраните парични средства се наменети за дечињата од ромската заедница, односно од Центарот за деца од улица во Шуто Oризари.

Na VI Međunarodnom kongresu Nacionalne asocijacije Udruženja zdravstvenih radnika Srbije (NAUZRS), koji je održan u Vrnjačkoj Banji, dr Vera Đurđević je, ispred Dr VAIS centara (Beograd, Niš i Skoplje) održala predavanje u hirurškoj sekciji, sa temom: Podološke procedure i ortonixia kao nehirurške metode u lečenju uraslih noktiju.

Imali smo predivno druženje sa decom iz Doma Duško Radović u Nišu... Podelili smo poklone, išli zajedno u bioskop i uz kokice i sokić, maštali kako ćemo i mi jednog dana biti prvaci sveta u onome što VOLIMO!

Dr VAIS je uzeo učešće na VI kongresu lekara opšte medicine usmenom prezentacijom rada sa temom "Onihomikoze od uzorkovanja do izlečenja".

Podološke proteze umesto hirurških intervencija

Cilj Kongresa je da se umrežavanjem učesnika u atmosferi koja stimuliše kolegijalnost, prezentuju aktuelne teme, trendovi i inovacije u radu svih zdravstvenih radnika, uključenih u obezbeđivanje zdravstvene nege. Medicinska sestra Jelena Ristić, ispred Dr VAIS centra, će 30.maja u 15h, na Dermato-venerološkoj sekciji, održati predavanje na temu: "Prevencija gljivičnih oboljenja kože stopala i noktiju".

Od 5 - 7.novembra 2015. u Beogradu, u Sava centru, održavani su Beogradski dermatološki dani.

22 - 25.09.2015.godine Medicinski fakultet u Nišu, Univerzitet u Nišu, Srbija Institut za javno zdravlje Niš, Srbija

20-23.mart 2015. Bolonja, Italija - novi svet lepote, nege i zdravlja! Internacionalni događaj koji predstavlja novitete i donosi informacije iz sveta medicinskih i kozmetičkih preparata, aparata... Sajam koji nudi posetiocima mogućnost da ostvare poslovnu saradnju sa svetskim kompanijama i brendovima. I ove godine su predstavnice Dr VAIS brenda bile učesnice ovog događaja, a o novitetima koje su nam donele više će biti reči u perspektivi.

Na Beogradskom sajmu, 7. i 8. marta održan je 25. međunarodni kongres i sajam kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja - Dodir Pariza.

Dr VAIS je, kao i ranijih godina, uzeo učešće na kongresu i predstavio jednu od svojih usluga kroz predavanje. Dr Vesna Ignjatović – Stojiljković, dr Milica Stevanović, dr Ivana Kostić, dr Vera Đurđević, su ispred Dr VAIS centra, održale predavanje na temu: Medicinska, kozmetsko-protetička rešenja kod onkoloških pacijenata.

Predavanje je izazvalo veliko interesovanje posetilaca i izlagača, kako u kongresnoj sali, tako i na štandu Dr VAIS-a.

5 i 6. decembra u hotelu Crowne Plaza, održana je edukacija o novinama u estetskoj dermatologiji. Ovom skupu u organizaciji ASKED-a, prisustvovale su doktorke iz sva tri Dr VAIS centra : Skoplja, Niša i Beograd

FaLang translation system by Faboba

cestitka rodjendan