U organizaciji Srpskog lekarskog društva, na dermatovenerološkoj sekciji, 28. aprila, održana je kontinuirana medicinska edukacija, sa temom Noviteti u terapiji hroničnih dermatoza. Sa ciljem praćenja savremenih protokola u terapiji akni i drugih dermatoza, lekari Dr VAIS centara su prisustvovali pomenutom skupu.

 

31870587 10212106582039632 7650794393061818368 n

23.4.2018. godine u Metropol Palace hotelu u Beogradu, održan je naučni skup sa temom: "Osetljiva koža, mit ili stvarnost" pod pokroviteljstvom La Roche Posay kompanije.
Lekari Dr VAIS tima su prisustvovali ovom skupu u sklopu KME.

 

31277512 1802738466474927 7296593576941584384 n

 

13.04.2018. je na VMA održana dermatološka sekcija SLDa na kojoj su lekari Dr VAIS tima uzeli učešće. Izuzetan odabir predavača i zanimljive teme doprinele su proširenju znanja našeg tima.

 

1

Dr VAIS ulaže u izgradnju timskog duha, pa i naši organizatori redovno pohađaju edukacije kako bi se taj segment konstantno unapređivo jer zadovoljan član tima je produktivan član tima. Neretko nam klijenti kažu da se u našim centrima osećaju kao kod kuće.

 

ROAD IVANA    ROAD TIJANA

Primarni zadatak Dr VAIS tima je pružanje najsavremenijih i najefikasnijih usluga iz oblasti podologije, kapilitologije i kozmetologije. Pomoći čoveku na najbrži, najbezbolniji i najkomforniji način moguće je samo kroz kontinuirano usavršavanje i edukaciju. Članovi Dr VAIS tima (lekari, terapeuti, administrativni radnici, menadžeri) neprestano usvajaju nova znanja i stalno traže nove metode koje bi pacijentima obezvbedile brzo i efikasno rešenje problema.

 

EDUKACIJE       Milica

Присуство на Др ВАИС на трибина за зголемување на бројот на жени на одлучувачки позиции во управни и надзорни одбори во приватните компании во Република Македонија.

 

MAKEDONIJA        MAKEDONIJA 1

Lekari Dr VAIS centra Beograd i Dr VAIS centra Niš, prisustvovali su stručnom sastanku Dermatovenerološke sekcije Srpskog lekarskog društva. Sastanak je održan u Jugoslovenskoj kinoteci u Beogradu, a tema stručnog sastanka je bila: Celulitis - terapijski vodiči.

 

30698019 10211973126543328 4809570911399182336 n

 

Zahvaljujući Biodermi, našoj saradničkoj kući, lekari Dr VAIS centra bili su u prilici da na Dermatološkim susretima u Sofiji, prate predavanja iz dermoskopije, pomoćne dijagnostičke metode koja postaje svojevrstan dermatološki stetoskop. Značaju ovog susreta doprineli su eminentni predavači: Prof. Argenziano, prof Kittler i prof Lallas.

I ove godine tradicionalno lekari Dr VAIS centara su uzeli učešće na IX Kongresu Asocijacije Srpske Kozmetske i Estetske Dermatologije - ASKED, koji se održavao u hotelu Hyatt Regency u Beogradu u periodu od 15-16.decembra. Na kongresu su prikazani svi noviteti i aktuelnosti iz oblasti opšte i estetske dermatologije.

27 godina istinske posvećenosti, ljubavi prema poslu, usavršavanja, napredovanja...

Dr Vesna A. Ignjatović - Dr VAIS, direktor i vođa ekspertskog tima ovog renomiranog centra, poreklom iz Bele Palanke je sa najbližim saradnicama, posetila svoje rodno mesto gde je provela svoje detinjstvo i najlepše đačke dane, te je zajedno sa saradnicama iz Niša, Beograda i Skoplja došla u Belu Palanku i podsetila se dana provedinih u OŠ „Ljupče Španac“, srednjoj školi „Niketa Remezijanski“.

Нашите лидерки во работилница за развивање на претприемачки вештини:

-Во бизнисот не постои среќа, среќата е изговор на неуспешните за сметка на успешните-

Čast nam je da se pohvalimo da je naš tim Dr VAIS na čelu sa dr Vesna A. Ignjatović Stojiljković uz koleginice dr Aneta Kastorovska i dr Ivana Kostić uzeo aktivno učešće i to sa 2 kongresna rada na VI kongresu dermatovenerologa Makedonije sa međunarodnim učešćem održanom 27.- 30. septembra u Ohridu.
U saradnji sa dr Zoranom Djaković sa Vojno Medicinske Akademije u Beogradu, Dr VAIS je predstavio savremene dijagnostičke procedure u postavljanju dijagnoze kod alopecije, dok je drugi rad bio na temu savremenog pristupa lečenju problema opadanja kose koji se u našim centrima sprovode kroz mezoterapijske tretmane bazirane na najnovijim aktivnim principima: matičnim ćelijama, faktorima rasta i biomimetičkim peptidima.
Takav dijagnostički pristup dovodi do postavljanja nepogrešive dijagnostike koja je i najkraći put do uspešne terapije vodjene najsavremenijim terapeutskim protokolima što neminovno rezultira brzim i efikasnim rešenjem problema. Argumentovana dermoskopska i fotodokumentacija na kraju predavanja, potvrdila je da je Dr VAIS zaista lider u oblasti kapilitologije ne samo na našem već i medjunarodnom polju estetske medicine.

 

U cilju profesionalnog napretka, lekari ˝Dr VAIS˝ centara su učestvovali na Teosyal medicinskom treningu, ˝Inovacije u eri dinamičke estetike. Primena i reološka svojstva dermalnih filera˝, održanom u hotelu ˝Hyatt regency˝, u Beogradu.
Predavač je bio dr Wolfgang Redka Swoboda, secijalista plastične hirurgije, čija je specijalnost rešavanje komplikacija i otklanjanje posledica nastalih pogrešnom primenom filera.

Tim firme CompanyWall Business je Salonu lepote Aleksandra dodelio najvišu bonitetnu ocenu za uspešno poslovanje u 2017. godini.

01 - 04.06 2017. godine u hotelu Mediteran u Bečićima, održan je drugi antiejdžing kongres, u organizaciji Udruženja dermatovenerologa Crne Gore. Na kongresu su učestvovali internacionalni predavači koji su prezentovali radove iz svoje prakse na polju estetske medicine.

Predavanja o upotrebi botulin toksina u estetskoj medicini, podmlađivanju šake i peroorbitalne regije filerima, kao i predavanja o značaju holističkog pristupa pacijentu u proceni intenziteta estetskih korekcija, privukla su veliki broj slušalaca.

Dr VAIS tim je posetio 50. jubilarno izdanje COSMOPROF WORLDWIDE-a, najveće svetske međunarodne zajednice lepote koja okuplja poznate kompanije iz frizerske i kozmetičke profesije, industrije parfema, salona lepote, industriju pakovanja, beauty proizvoda kao i SPA industriju. COSMOPROF, Bolonja je jedan od vodećih događaja širom sveta iz sektora za profesionalnu lepotu, međunarodnu platformu za kozmetiku i wellness industriju. Posetioci sajma su se mogli upoznati sa najnovijim svetskim trendovima, novim proizvodima, najsavremenijom opremom za frizere, beauty salone, spa i wellness centrima i najnovijim dostignućima i tehnikama masaže.

VIII ASKED Beograd  09.-10.12. 2016.godine

Lekari Dr VAIS centara su se rado odazvali kao i uvek do tada okupljanju nejeminentnijih dermatologa i lekara estetičara.

Asocijacija Srpske Kozmetske i Estetske Dermatologije – ASKED

Team building Dr VAIS Skopje - DREAM TEAM 2016.

Tradicionalno otvaranje nove ski sezone 2016/2017. na Kopaoniku, planirano je za period od 8. do 11. decembra 2016. Godine.

Dr VAIS dream team Beograd i Niš - Ski Opening Kopaonik 2016.

Unija zanatlija i preduzetnika regiona Južne Srbije je Dr Vesni A.Ignjatović-Stojiljković - Dr VAIS, dodelila Zlatnu plaketu za izuzetan doprinos i afirmaciju privrede i zanatstva u 2016.

Dr Marija Grujić je na ovom Kongresu održala predavanje: "Mezoterapija kose", ispred Dr VAIS centara, i odgovarala na pitanja prisutnih.

 

U cilju promocije preduzetništva i podrške razvoja malih i srednjih preduzeća, a u okviru Evropske nedelje preduzetništva - SME Week, Centar za žensko preduzetništvo Teodora i Koordinacioni odbor za žensko preduzetništvo Regionalne Privredne Komore (RPK) Niš i Udruženje poslovnih žena organizovali su poslovni skup: Put do uspeha-žene u biznisu, 23.11.2016. u sedištu RPK Niš. predstavnice Dr VAIS centra su prisustvovale i ovom kao i prethodnim sastancima ovog tipa.

Basket turnir humanitarnog karaktera pod sloganom “Ja se borim” je organizovan 27., a finalne utakmice 28. avgusta u Nišu. Cilj turnira je pomoć za dogradnju hemato-onkološkog odeljenja u Nišu, pomoć oboleloj deci od raka kao i stimulacija i popularizacija ovog sporta među mladima. Dr VAIS centar se i ovog puta odazvao humanitarnom pozivu sa ekipom mladih košarkaša - juniora, na koje smo danas ponosni!

Dr VAIS maratonci u konkurenciji od 300 učesnika na Kotorskom maratonu zauzeli 3. i 4. mesto ! BRAVO MOMCI !!!
BRAVO DARIO !
BRAVO IGORE !
Во конкуренција на околу 300 атлетичари од околу десет земји од регионот, нашиот најнадежен атлетичар на средни и на долги патеки, 18-годишниот Дарио Ивановски од АК „Работнички“, на својот дебитантски настап во оваа дисциплина, го освои одличното 3. место. Игор Јакимовски, пак, од истиот клуб, стигна до четвртата позиција.