Во Др ВАИС центарот во Белград се наоѓа Showroom - изложбен салон на сите модели на капиларни протези (перики), турбани и други протетички производи.

Благодарение на имплементацијата на капиларните протези во многу медицински гранки, посебно во онкологијата, на многу пациенти им е вратена надежта за нормален живот, бидејки самодовербата во голема мера зависи од надворешниот изглед. Сигурност која ја добивате со својот изглед влијае поттикнувачки и креативно во сите сфери на животот, а инвестицијата во здравјето и убавината е загарантирана и ќе ви се врати како најголема добивка, во духовна и во материјална смисла.

КОНСУЛТАЦИИТЕ СЕ БЕСПЛАТНИ 

swhowroom 02

swhowroom 03

swhowroom 04

swhowroom 05

FaLang translation system by Faboba